Your Cart

Τι είναι οι εκδόσεις Annelia

Το όνομα Annelia είναι ένα λογοπαίχνιο ανάμεσα στα ονόματα των δύο κοριτσιών μου Άννα-Μαρία και Ραφαηλία και στολίζει πλέον τις ιδιωτικές μου εκδόσεις σαν μία αφιέρωση προς εκείνες.

Οι εκδόσεις είναι ιδιωτικές (προς το παρόν) και αφορούν την έκδοση διηγημάτων και μυθιστορημάτων που έχω γράψει ο ίδιος. Βέβαια η επιμέλεια και όλα τα βήματα μέχρι την έκδοση γίνονται σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες, ώστε να υπάρχει η βεβαιότητα πως το βιβλίο που θα λάβετε στα χέρια σας, είναι αντάξιο μίας εμπορικής έκδοσης.

Η σύγχρονη πραγματικότητα έχει φέρει στο προσκήνιο την αυτοέκδοση. Μεγάλα λογοτεχνικά έργα είτε ξεκίνησαν από αυτοεκδόσεις είτε απορρίφθηκαν από δεκάδες εκδοτικούς οίκους μέχρι να βγουν σε κυκλοφορία. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν καθόρισε την ποιότητα αυτών των ιστοριών. Η αυτοέκδοση είναι η καινούρια τάση που δίνει τη δύναμη στο συγγραφέα να κάνει αυτό που ήδη θα έκανε. Να προωθήσει ο ίδιος το έργο του. Άλλωστε ο αναγνώστης είναι αυτός που θα κρίνει αν αυτό που διαβάζει αξίζει ή όχι.

Καλά αναγνωστικά ταξίδια!


Σταύρος Θάνος

Συγγραφέας